Wie zit er achter ?
 

 

Home

Overheid
Bedrijf
Particulier
Gratis 1e gesprek
Tarieven
Voorbeelden
Algemene voorwaarden
Wie zit er achter ?
Contactgegevens
Disclaimer
Feedback

Juridisch Adviesbureau Berkeveld is opgericht door mr. J.A.W. (Jan) Berkeveld.

Jan Berkeveld (1952) heeft onder andere de opleiding gevolgd tot Hoger Bestuursambtenaar (diploma Rotterdam 1984) met als specialisaties Ruimtelijke Ordening & Volkshuisvesting en Onderwijs & Milieu. Daarna voltooide hij de studie Nederlands Recht (diploma Groningen 1990) in de afstudeerrichting Bestuursrecht.

Hij werkte vanaf 1977 bijna 30 jaar voor vijf verschillende gemeenten, waarvan in de laatste twee in totaal 12 jaar als gemeentesecretaris. In die functie was hij onder andere betrokken bij reorganisaties, informatisering & automatisering, werving en selectie van medewerkers en nieuwbouw/uitbreiding van gemeentehuizen. Bij de invoering van het dualisme in 2002 was hij de eerste zes maanden tevens raadsgriffier.

Jan Berkeveld werkt via diverse intermediairs voor verschillende gemeenten als senior jurist of raadsgriffier. Ook nam hij deel aan een evaluatief onderzoek in een grotere gemeente naar de gevolgen van de invoering van het dualisme. Voor een beroepsvereniging ontwierp hij een aantal modeldocumenten, zoals een functiebeschrijving en een instructie.

Hij is qua persoon te kenschetsen als een relatiegerichte generalist, analytisch ingesteld, tactvol en behulpzaam, die het respect en vertrouwen van anderen wint en goed met dat vertrouwen weet om te gaan. Hij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en houdt ervan “klussen te klaren”.

Naast zijn werk is Jan Berkeveld bij één gemeente voorzitter van de kamer personele zaken van een adviescommissie bezwaarschriften. Bij een andere gemeente is hij lid van de algemene adviescommissie bezwaarschriften.

 

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webmaster@berkeveld.org.
Copyright © 2007 Juridisch Adviesbureau Berkeveld
Laatst bijgewerkt: 13 oktober 2008